DAKÖV Dabas és Környéke Vízügyi Kft.
2020. július 5. vasárnap - Sarolta,Emese napja - 05:48
Pilisi üzemigazgatóság » Kizárások meghibásodás mia...
Kizárások meghibásodás miatt
  
Tisztelt Pilisi Lakosság!

Értesítjük Önöket, hogy 2014.06.13-án Pilisen, a Kölcsey út és Vasvári utca kereszteződésében csőtörés történt. A hiba elhárításán dolgozunk, a Kölcsey út, Nyáry Pál és Zsolt utcák által határolt részét átmenetileg kizártuk a vízszolgáltatásból. Előre láthatóan 12.00 óra körül fog helyreállni a vízszolgáltatás. A hiba elhárítását követően előfordulhat, hogy a környékbeli utcákban az ivóvíz átmenetileg zavarossá válik.
 
Megértésüket köszönjük!
 
 

Tisztelt Pilisi Lakosság!
 
Az időjárási viszonyok (kánikula) miatt, a vízkitermelés jelentős mértékben megnő, ezért a vízhálózatban az áramlási sebesség is jelentős mértékben felgyorsul. Ennek következménye, hogy a vízhálózat belső felületére lerakodott másodlagos szennyeződések leszakadnak a cső faláról. A cső faláról leszakadt szennyeződések víz zavarosságot okozhatnak. Június 06.-én az első lakossági bejelentésre megkezdtük a rendkívüli hálózatmosatást. Szintén lakossági bejelentésre Június 10.-én éjjel a Széchenyi u.-ban, a víztornyot töltő NA 200 gerincvezetéken rendkívüli, súlyos csőtörés helyreállítását kellett végrehajtanunk. A csőtörés helyreállításának műszaki feltétele volt, hogy az érintett vízhálózati szakaszt ki kellett zárnunk. Ez újabb problémát jelentett a hálózaton belül, ugyanis a kiszakaszolt vízhálózattal a vízrendszerben lévő áramlási irányok is megváltoztak. Ez újra bezavarosította a vízhálózat rendszerét.
Tisztelt Lakosság, a rendkívüli mosatásból adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, a szakemberek folyamatos hálózati öblítéssel a vízhálózat vízminőségi helyreállítását végzik. A város teljes hálózatának öblítésével a hétvégére várhatóan sikerül a probléma megoldása.
 
DAKÖV Kft.
 
 
 

Vissza
 
 
Készítette: